lördag 18 september 2010

Jesus

2000 år av troende... på vadå? Jesus? Eller hur!
Kristna älskar homosexuella eller har jag fel? Visst fan tror kristna på Jesus, den långhåriga killen som drog omkring med klänning och 12st dragqueens? Eller har jag missat nåt?
Jesus gillade att dricka vin och räckte inte vinet till så skapade han mer... Fan den killen måste ha varit poppis i gymnasiet... Öh jag har en flarra vin öhhh Jesus kan du fixa mer?
Jesus la sin hand över och fixade vin i all oändlighet... magiskt
Men några brudar hade han inte... Kan ju ha att göra med att hans ”pappa” Josef var oskuld men att hans fru Maria blev ändå gravid...Just det Ängeln Gabriel förklarade att hon var gravid... Hur var det nu igen? Världens äldsta yrke?

Hedersmord! Usch! Muslimer har blivit hatade för sina hedersmord... När dottern kommer hem med någon som inte familjen accepterat så ska hon straffas. Jimmie Åkesson har bl.a uppmärksammat detta... men jag skulle vilja se när hans 16-åriga blonda dotter kommer hem med Achmed Muhammed och presenterar honom som sin nya pojkvän... vad säger Jimmie då? Vill han då döda sin dotter eller hennes nya pojkvän? Hedersmord!

En annan Achmed Muhmmed blev utvisad. Han blev kär i Ismail Muhamed som också var kille...Ismail blev stenad och Achmed lyckades fly... Till Sverige. Han flydde för sin kärlek till en person av samma kön, men det sa han inte när han kom till Sverige. Han sa att han var ”politisk” flykting... Achmed utbildade sej till barnskötare och blev anställd på dagis. Sen kom någon på att Achmed var homosexuell och alla vet ju att homosexuella är ju översexuella och knullar allt som finns. Är man homosexuell är man ju också automatiskt pedofil, eller hur? En översexuell homosexuell pedofil man vid namn Achmed får inte jobba på dagis...vem vill det?

Själv fick jag veta i skolan av andra skolkamrater att just bögar är översexuella. Skulle man möta en bög på stan så riskerar man att bli påsatt i röven när man kommit runt hörnet.

Bögar har inga kärlekskänslor. Är man homosexuell är det enda man lever för är att sätta på så många som möjligt av sitt egna kön. Även barn. För som jag sa innan så är ju homosexuella även pedofiler. Eller hur?

Att pundar Kenne som råkat göra Majsan gravid i pundarkvarten på smågatan 12 under en vild ”fest” spelar ingen roll.. dom är ju svenskar naturligtvis ska dom ha barn. Eller Svenne Svennesson som spöar sin fru i radhuskvarteret råkar göra sin blonda blåslagna fru gravid så är det också okej. Dom har ju varit gifta i 12 år och har ju en sedan tidigare.

Därför är det ju fel att homosexuella får adoptera barn. Dom kommer ju ändå att bara sätta på sina barn eftersom alla homosexuella är pedofiler... eller har jag missat något?

2 kommentarer:

  1. Så sant, så sant. Sådant lyx som KÄNSLOR är endast förbehållet den heterosexuella delen av befolkningen!

    Om man nu måste sortera och fackfördela, varför kan man då inte säga hetero, bi och homoemotionell? Kanske kunde ta udden av den där sexfixeringen som folk verkar ha när det kommer till andra läggningar än ens egen!

    Och till sist - Klart att Jesus var gay... Allt tyder på det. Dessutom sa han "låt barnen komma till mig". Pedogay. För att inte tala om alla får och åsnor han omgav sig med... Tidelagsgay. Tveklöst.

    SvaraRadera
  2. Tack syrran du verkar ha fattat... massa kram!

    SvaraRadera